Miniemen Kampioenenwedstrijd!

Aanstaande zaterdag is de laatste thuiswedstrijd van onze kampioenen 2019!

Afgelopen zaterdag na de wedstrijd tegen de tweede plaats (Brasschaat-Sioux) is al gebleken dat onze miniemen het kampioenschap Silver East hebben gewonnen!

Voor het eerst in onze Nstars geschiedenis mogen de miniemen het kampioenschap op hun naam zetten. Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op!

En daarom willen wij jullie allemaal uitnodigen om dit heugelijke nieuws al lichtjes te vieren na de wedstrijd van 14 september as. tegen de Afterburners, door samen het glas te heffen op deze geweldige prestatie van het miniemen team, coach Hans, coach Matthias en alle andere coaches. Ook dank aan onze officials, ouders, vrijwilligers, supporters van de Nstars, zonder jullie zijn de wedstrijden niet compleet. 

Daarnaast heeft Coach Koen nog een weddenschap te vereffenen met de miniemen en zal hij hamburgers bakken op de BBQ! Voor onze kampioenen en aanwezigen zijn deze gratis. Aan iedereen die tijd/zin heeft, het zou gezellig zijn als jullie komen supporteren en komen proosten op onze KAMPIOENEN. Dus iedereen welkom om 10h00.

Tot dan!

Het Nstars bestuur

Ps. Onderstaand bericht gaat over de colonne Marketgarden vanuit Lommel naar Nederland. Voor degenen die uit Lommel komen is de weg op verschillende tijden/plaatsen afgesloten.

Eén van de grote evenementen is een indrukwekkende colonne van 366 historische voertuigen die op zaterdag 14 september vanuit Leopoldsburg het traject van deze tot de verbeeldingsprekende operatie opnieuw zal afleggen. De doortocht van deze colonne brengt wel enige verkeershinder met zich mee, voornamelijk in Kerkhoven, Barrier en Kolonie.

·         Hou rekening met ernstige verkeershinder in Kerkhoven tussen 9 en 10.30 uur. De colonne rijdt omstreeks 9.15 uur Lommel binnen via de Kerkhovensesteenweg en draait af in de Kiefhoekstraat. Tijdens de doortocht van de colonne kan er geen verkeer van Kattenbos naar Leopoldsburg rijden.

·         Omstreeks 9.30 uur zal de colonne via de Kiefhoekstraat de Napoleonweg opdraaien. De wagens rijden vervolgens rechtdoor via de Luikersteenweg naar de grens met Nederland. Afhankelijk van de passage van de colonne zal de Ringlaan (kruising Luikersteenweg/N71) tussen 9.30 en 11 uur gedurende 30 minuten tijdelijk afgesloten worden. Er kan ook geen verkeer de Luikersteenweg dwarsen.

·         Belangrijke kruispunten die – afhankelijk van passage van de colonne – tussen 9.30 en 12 uur tijdelijk worden afgesloten zijn:

o    o Kruispunt Luikersteenweg /N71

o    o Rondpunt Luikersteenweg/Nobert Neeckxlaan

o    o Kruispunt Luikersteenweg /Leuken/Fabriekstraat

o    o Kruispunt Luikersteenweg/N74

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *