Lid worden?

Lid worden? wat komt hier bij kijken?

Allereerst, iedereen is welkom om een training of wedstrijd bij te bezoeken! Wil je actief mee gaan doen? meld je bij een van de coaches en je kan aan de slag! De eerste 3 trainingen kan je gratis proberen. Materialen zijn niet nodig, de club heeft voldoende leenmateriaal.

Kleding? Voor de training buiten volstaat normale sportkleding, altijd een lange broek en bij voorkeur schoenen met noppen, hiervoor volstaan voetbalschoenen prima!

Heb je de smaak te pakken? Download het inschrijfformulier!

inschrijfformulier

Nstars baseball probeert de contributiekosten zo laag mogelijk te houden, hieronder vindt de jaarlijkse bijdrage voor 2019.

Je leeftijd die je wordt in het betreffende jaar telt, wordt je op 31 december 10 jaar bijvoorbeeld, telt dit het hele jaar.

Lid geworden?

Om te kunnen spelen heeft de club altijd een grote voorraad leenmaterialen, deze kan je bij de training van de coaches krijgen. Deze materialen worden aan het einde van de training weer ingeleverd, ze mogen niet mee naar huis.

De meeste spelers beschikken over een eigen uitrusting. Deze bestaat uit de volgende onderdelen;

Handschoen, Bat (knuppel), pet, tok (kruisbeschermer = verplicht!)en een geschikte tas. Hiernaast als je competitie gaat spelen draag je een Nstars uniform, dit bestaat uit een ondershirt, een jersey, een broek met riem en een hoody.

Als schoeisel gebruik je schoenen met noppen, dit kunnen natuurlijk baseballschoenen zijn, maar voetbalschoenen voldoen ook prima!

Bij de club kan je altijd info krijgen over waar je materialen het beste aan kan schaffen, voor Nstars uniformdelen kijk je op de pagina Nshop!