Druk weekend voor de NStars

Het weekend van 4 en 5 mei was best druk voor de NStars. We waren aanwezig op 2 evenementen in Lommel om onze club in de kijker te zetten en jonge spelers aan te trekken.

Op zaterdag waren we al club met onze slagkooi op de kinder Folle Fak fuif. Ondanks de hevige regenbui die we te verwerken kregen was de belangstelling bij de kinderen om een balletje te slaan heel groot en stonden ze in de rij aan te schuiven tot het hun beurt was.

https://internetgazet.be/lommel/folle-fakfuif-op-kindermaat.aspx

Op zondag stonden we als enige sportclub op de Lentekoopjes in de Kerkstraat in Lommel. Ook hier konden we op heel wat belangstelling rekenen. Onze cadetten waren paraat om te flyeren en de jongeren die passeerden te vertellen over hun sport.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *