Levensloop 2019!

Beste spelers en ouders,

De Nstars nemen ook dit jaar weer deel aan Levensloop in Lommel. Dit mooie evenement vindt plaats op 21 en 22 september op de atletiekpiste.
De bedoeling is om weer gedurende 24h te wandelen of te lopen voor de strijd tegen kanker. Daarom vragen wij aan iedereen om zich een uurtje vrij te maken om mee te doen als loper of wandelaar. Zo gaan we met z’n allen de 24h volmaken.

We zetten ook dit jaar onze slagkooi op, zodat we de grote massa kennis kunnen laten maken met baseball. Mensen die willen kunnen dan een balletje slaan of catchen voor een kleine bijdrage aan Levensloop. Vorige jaren was dit telkens een succes, dus ook hier zoeken we enkele vrijwilligers die mee willen helpen.
Deelname aan Levensloop kost 10 euro. De volledige opbrengst van Levensloop gaat naar de strijd tegen kanker. Meer hierover vind je op www.Levensloop.be

Inschrijven die je via deze link: www.levensloop.be/teams/nstars-baseball-en-softball-vereniging-0 of via de teamkapitein, Koen Loyens.
Als je ingeschreven bent, laat je aan de teamkapitein, weten welk uur (of uren) je op de baan wilt staan (mail, sms, whatsapp…).

De Nstars en Levensloop danken jullie alvast voor jullie enthousiaste deelname!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *