Top baseballcoaches uit de MLB geven training bij de Nstars

Top baseballcoaches uit de MLB geven training bij de Nstars 2014!

Was een super succes ... voor 2015 hopen we de coaches weer naar Neerpelt te krijgen!
Meer info volgt zodra dit definitef zo is ...Kom ook: alle baseball en softball fans zijn welkom!
Op zondag 23 november 2014 beginnen de Nstars met de indoor trainingen en dat doen ze meteen op topniveau! Want de training wordt eenmalig verzorgd door MLB coaches uit Amerika van het allerhoogste niveau met ondersteuning van een drietal Belgische topspelers!

Niemand minder dan George Greer (Triple-A hitting coach van de New York Mets en thans werkzaam voor het MLB team van de St. Louis Cardinals) en Lionel Chattelle (European scout voor de Toronto Blue Jays) komen samen met oud spelers van het Belgisch Nationale Team (Thomas de Wolf, Jamie Verheyleweghen en Tom Lorrentop) naar Neerpelt.

De Nstars leden zijn superblij om privť hitting en fielding training te krijgen van deze kanonnen. Dit is uniek voor Noord Limburg en de Nstars zouden graag de training willen openstellen voor alle baseball enthousiasten in Limburg. Dus naast ruimte voor Nstars leden is er ook voor niet-leden en fans nog plek beschikbaar om mee te trainen en daarmee ook les te krijgen van deze topcoaches. Graag wel opkomst van jeugd of volwassenen met enige ervaring in baseball of softball. Supporters zijn uiteraard ook welkom (vol=vol)

Zin om mee te doen of te komen kijken?


Deze supertraining is van 16:00 tot 19:00 uur op zondag 23 November 2014 in de Sporthal van WICO Campus St.-Maria (de ingang is bereikbaar via de Slagmolenstraat 20 in Overpelt). Meetrainen voor niet-leden is slechts 10,- euro (per sessie). Bezoekers dienen zich hiervoor wel op voorhand aan te melden bij Martin Langezaal, door een e-mail te sturen naar: info@nstars.be Tot dan!


Contactgegevens organisatie:
Martin Langezaal: 011-735435
e-mail naar: info@nstars.beAchtergrond informatie over de coaches


George Greer
George Greer was lange tijd de AAA-hitting coach van het porfessionele team, de New York Mets. Dit wil zeggen dat hij werkte met jongens die zich klaarstoomde voor het allerhoogste niveau. Ook spelers die wegens blessure of gebrek aan prestaties even een niveauítje terug moeten werden door hem terug klaargestoomd. Sinds september 2014 is hij overgestapt naar de St. Louis Cardinals om daar het volledige hitting-coŲrdination op zich te nemen voor het hele professionele niveau van dit MLB team.

Lionel Chattelle
Lionel Chattelle is nu de European scout van de Toronto Blue Jays. Hij is een bekend figuur geworden binnen het Belgisch baseball-wereldjes wanneer hij Thomas de Wolf tekende voor een contract bij de New York Mets (zijn vorige werknemer). Hij leeft met zijn vrouw in Duitsland, waar hij werkt voor de Amerikaanse regering op de Amerikaanse legerbasis.

Thomas de Wolf

Thomas de Wolf is als 18 jarige als allereerste Belg getekend voor de professioneel team, de NY Mets. Na zijn prima prestaties op het Europees kampioenschap Junioren in Rosmalen kreeg hij dit contact aangeboden. Hij heeft 4 jaar voor de NY Mets gewerkt. Hiervoor heeft hij zijn winters doorgebracht in de Dominicaanse Republiek om nagenoeg elke dag te kunnen trainen en speler onder het waakzaam oog van professionele coaches. In de zomer kan hij aansluiten bij het team in Amerika waar hij George Greer heeft leren kennen.

Jamie Verheyleweghen
Jamie Verheyleweghen is ťťn van de sterkhouders binnen de Nationale Belgische ploeg. Hij heeft de voorbije jaren internationale ervaring opgedaan in Nederland bij de Oosterhout Twins. Zijn hoofdfunctie in het veld is eerste baseman. Aan slag was hij in 2012 de beste slagman van BelgiŽ, waardoor voor hem de deuren zijn opgegaan bij onze Noorderburen.

Tom Lorrentop
Tom Lorrentop heeft in BelgiŽ heel wat baseball-watertjes doorzwommen. Hij speelde op het hoogste niveau in BelgiŽ, met verschillende selecties voor de Nationale Belgische ploeg als bekroning. Hij slaagde er ook in om met de Hoboken Pioneers 4 maal kampioen van BelgiŽ te worden op een rij (2009-2010-2011-2012). Via zijn opleiding als master in de lichamelijke opvoeding heeft hij ook 6 jaar voor de Vlaamse Baseball en Softball Liga gewerkt waar hij o.a. de basis heeft gelegd voor de talentontwikkeling die nu zijn vruchten begint af te werpen.Nstars Indoor LocatieNstars Winterlocatie


De wintertrainingen zullen plaatsvinden in de sporthal van WICO Campus Sint-Maria in Neerpelt, Slagmolenstraat 20 in Overpelt van 13:00 tot 17:00 uur.

Dit is te bereiken via de Slagmolenstraat in Overpelt een zijstraat van de Haspershovenstraat (OPGELET: dit is NIET de Slagmolenstraat in Neerpelt). De Haspershovenstraat is het verlengde van de Vonderstraat (de weg naar zwembad De Dommelslag). Hoewel de sporthal naast de parking van het zwembad ligt, zit daar een groot hek tussen; dus ingang 2 straatjes verderop via de Slagmolenstraat.


Top MLB baseballcoaches

copyright ©2011 Nstars Baseball Club            contact: info@nstars.be