Nstars Trainingsuren


Zin om te Baseballen ? Voor nieuwsgierigen, nieuwe leden, oud-baseballers en 'everyone else': kom gerust eens kijken op een van onze trainingen.De Nstars Jeugd traint buiten van april tot en met medio oktober op de woensdagavond.

Tijden:

Miniemen - BeeBall (5 t/m 11 jaar)
- van 18:00 tot 19:30 uur


Cadetten (12 tot 16 jaar)
- van 19:00 tot donkerDe Nstars Baseballers en Softballers trainen buiten van april tot en met medio oktober op de donderdagavond, daarna op diverse zondagmiddagen buiten tot medio november (zie ook de activiteitenkalender).

Tijden:

Baseball Junioren U23
- van 19:00 tot 21:00 uur


Recreanten, Dames en Mixed Softball Team (vanaf 16 jaar)
- van 19:00 tot het donker wordt...Locatie: de Scoutsrally


Competitiewedstrijden van de jeugdteams (pupillen en aspiranten) zijn steeds op zaterdagen in de voormiddag; zie de kalender voor waar, hoe laat en wanneer.

Oefen- en gelegenheidswedstrijden (thuis en op verplaatsing) voor recreanten/senioren en de softballers worden veelal op zondagen of 's avonds gehouden en zullen tijdig worden aangeven op de kalenderIn de zomertijd-periode zullen de Nstars trainingen buiten op het veld plaatsvinden (van april tot medio oktober. Locatie: de Scoutsrally). Tussen half juli en half augustus zullen er cool/relaxed/fun vakantietrainingen zijn. De juiste data zullen steeds op tijd worden medegedeeld op de trainingen zelf en op de activiteitenkalender van de website. In de winterperiode (wintertijd) is er een indoorprogramma voorzien.Meer informatie over de trainingen
Kom gewoon eens langs ...
e-mail: info@nstars.be
Informatie - Trainingsuren

copyright ©2011 Nstars Baseball Club            contact: info@nstars.be