BeeballBeeBall in het kort
Beeball is een stoer, flitsend en leuk spel voor de jongste jongens en meisjes. Door kleine teams (5 tot 7 spelers) en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging.

Beeball is een perfecte opstap voor het leren baseballen en softballen
Bij BeeBall staat teamgeest en sportiviteit voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken de kinderen zich snel eigen met de technische vaardigheden van honkbal en softbal. BeeBall is door de eenvoud van het spel en dynamiek in het bijzonder geschikt voor de jongste jeugd, waardoor jongens en meisjes gezamenlijk met veel plezier BeeBall kunnen spelen.

Juist voor (kleine) verenigingen, onderwijs en buitenschoolse opvanginstellingen is het een leuk spel. Alle varianten van BeeBall kunnen gespeeld worden in een beperkte ruimte. Een sportveld, (gym)zaal, grasveld in het park of een buurtpleintje is al snel geschikt. Door de eenvoudige regels kan iedereen het spel begeleiden: coach, vader, moeder, opa of oma. BeeBall is een echt spel voor families. En het is veilig! (bron: KNBSB)

> De Nstars peanuts en pupillen spelen regelmatig Beeball; er is (nog) geen apart Beeball team bij de Nstars.

> Bij de door de Nstars gegeven Baseball initiaties en Clinics worden voor de allerjongsten ook Beeballwedstrijdjes gehouden.

> Bij de door de Nstars gegeven G-Baseball initiaties worden er door de allerjongsten en sommige OV1 groepen ook Beeball gespeeld.

 

 

Interesse in Beeball of in Beeball initiaties? Neem contact op of kom eens kijken op een van onze trainingen.

Contact
mail: info@nstars.be
bel: Mari Daams 0031-611761668 of Hans Ronkes 0468150424

Meer Informatie


Locatie

De Nstars spelen en trainen op een toplocatie, de Scoutsrally! Goed bereikbaar, centraal gelegen in een bosachtige omgeving met sportvelden en aardige voetballers van K. Hoek VV, een superspeeltuin voor kleine en grote kinderen, bivakken, een dierenpark, terrassen en een sfeervol modern cafetaria. Een bezoek aan de Scoutsrally is voor iedereen zeker de moeite waard!

Alle spelers (ook Nstars), supporters en bezoekers a.u.b. parkeren op het parkeerterrein bij de hoofdingang!

Adres: (route -klik hier-)
Scoutsrally
Ralleylaan 3
3910 Neerpelt, België


Beeball

copyright ©2011 Nstars Baseball Club            contact: info@nstars.be